Általános információk

Általános információk

Széf szolgáltatás

Széf szolgáltatás értékeinek biztonságos elhelyezésére szolgál, melyet Komáromi és Tatabányai fiókunkban vehet igénybe.

Széf szolgáltatást jelenleg:

2900 Komárom, Igmándi u. 45.  valamint a 2800 Tatabánya Fő tér 20/A szám alatti kirendeltségeinken veheti igénybe.

tel: 34/341-623  email: komarom@pannon.takarek.hu

tel: 34/309-877  email: tatabanya@pannon.takarek.hu

Széfet a bérlő különféle tárgyak, okmányok, iratok elhelyezésére és megőrzésére vehet igénybe. A széfben nem helyezhetők el az ÁSZF-ben felsorolt dolgok.

A széfbérlők részére - mások által be nem látható módon kialakított – úgynevezett manipulációs fülkét (helyiséget) biztosítunk.
A manipulációs fülke (helyiség) azt a célt szolgálja, hogy a Bérlő a széf kinyitása után – e helyiségben egyedül tartózkodva - a titkosság biztosítása mellett helyezheti el értékeit a kazettába.
 

 A Bérlő az igénybe vett széfrekesz után, a bérleti szerződés időtartamától függően - az alábbi esedékesség szerint - bérleti díjat köteles fizetni:
- Határozott időre szóló bérlet esetén a széfbérleti díjat a Bérlőnek a "Széfbérleti szerződés" aláírásával egyidejűleg, a teljes bérleti időszakra vonatkozóan egy összegben kell befizetnie;
- Határozatlan időre szóló bérleti jogviszony esetén a Bérlőnek naptári negyedévenként, az első alkalommal a szerződéskötéssel egyidejűleg a megkezdett naptári tárgynegyedév utolsó napjáig terjedő időszakra esedékes bérleti díj összegét előre kell befizetnie, ezt követően - a bérleti díj fizetésének esedékessége a tárgynegyedév első napja.
 

 

Kondíciók és díjak

Kondíciók és díjak

Széf szolgáltatás

Széf szolgáltatás értékeinek biztonságos elhelyezésére szolgál, melyet Komáromi fiókunkban vehet igénybe.

Széfszolgáltatás kondíciók

> Széfbérlet ÁSZF

 

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...