Sajtószoba

Idén is sikeres volt az Agrár Szakmai Nap.

A tavalyi sikerre tekintettel a Pannon Takarék Bank Zrt. ez évben is megszervezte szakmai napját agrár ügyfelei számára.

A vendégeket Hartmann Imre a Pannon Takarék Bank Zrt. elnöke köszöntötte majd a szakmai előadásokra került sor.

Horváth Angyalka a bank értékesítési vezetője és Csuti Dávid az FHB Lízing igazgatója bemutatta az elérhető finanszírozási konstrukciókat illetve azon pénzügyi szolgáltatásokat melyek hozzá tudnak járulni az agrárvállalkozások eredményes gazdálkodásához.

Fórián Zoltán a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. vezető agrárszakértője színes előadás keretében elemezte a hazai és nemzetközi agrárpiaci helyzetet és tájékoztatást adott arról is, hogy a jövőben milyen kihívások várnak az agrárium szereplőire.

Győrffy Balázs a Nemzeti Agrár Kamara elnöke ismertette az agrárgazdaságban elért idei kiváló eredményeket, bemutatta a kamara érdekvédelmi tevékenységét illetve tájékoztatást adott a szektort érintő aktualitásokról.

Agrár Szakmai Nap 2016 - előadások anyagai

Agrár Szakmai Nap 2015 - előadások anyagai


E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...